< > Információk
Kategóriák

LOVETOY vibrációs bugyi IJOY Rechargeable Remote Control vibrating panties - fekete, behelyezhető vibrátorral, távirányítós, vízálló, akkumulátoros

12 965 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy

Lovetoy bugyi vibrátorral IJOY Rechargeable Remote Control vibrating panties

A Lovetoy termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán. Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik:

„A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.”

Különleges élmény a fehérneműdbe rejtve. Az IJOY Rechargeable Remote Control bugyi a könnyedén behelyezhető kompakt méretű vibrátorral párosítva igazán egyedi élményt nyújt használata során. Ez a vibrátor diszkrét megjelenésű, ergonomikus kialakítású, külső erogén zónák stimulálására tervezett, fehérneműbe is helyezhető örömszerző eszköz. Egy kifejezetten csikló stimulációra tervezett vibrátor.

A rezgő érzések kényeztetése 7 különböző vibrációs módban és 3 eltérő sebességi fokozatban kényeztetnek. Vezérlése egy vezeték nélküli távirányító segítségével lehetséges. Ennek hatótávolsága 10 m, így akár partnered kezébe is adhatod az irányítást. Formáját pontosan úgy alakították ki, hogy tökéletesen alkalmazkodjon a szeméremtesthez, de emellett alkalmas lehet az egyéb külső erogén zónák, mint a mellbimbó, vagy a herék izgatására is.

Vízálló tulajdonsága révén akár a zuhany alatt is használhatod. Ergonomikus formájának köszönhetően  tökéletesen illeszkedik a test körvonalaihoz. Közvetlenül a csiklón fekszik, és különösen intenzív stimulációt biztosít, valamint a bugyiba helyezve sem mozdul el. Ennek köszönhetően senki sem fogja észre venni, ha épp a bugyidba élvezel. :)

 

Ha az örömszerzőnek kifogyna az energiája, akkor a beépített akkumulátorokat feltöltheted a csomagolásban mellékelt USB-töltőkábellel.

Mit érdemes tudni a vibrátor anyagáról?

 

A minivibrátor anyaga ABS. Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és hőre lágyuló tulajdonságokkal rendelkező anyag. Ezt kihasználva előszeretettel alkalmazzák a szexuális segédeszközök gyártása során is. A kellő szilárdságot igénylő játékszerek esetében kiváló alapanyag lehet például a rúdvibrátorok előállításakor. De ezen túlmenően szinte minden segédeszközben megjelenik valamilyen formában, egyes esetekben csak a tokban, a váz szerkezetében, de gyakran maga a kényeztető főbb részeként. Általában az alacsonyabb árfekvésű erotikus eszközök gyártásakor használják. Előnyeként említhető, hogy jó rezgésvezető és viszonylag tartós anyag. Hátrányaként említendő fontos szempont azonban, hogy nem valósághű, sokkal inkább kemény anyagról beszélhetünk.

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Használatához vízbázisú síkosító javasolt.
Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Használata:

  • Helyezd bugyidba örömszerződet

  • Bekapcsolhatod a vibrációs funkciót

  • A távirányító segítségével ízlésed szerint váltogathatsz a módok és az intenzitás között

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Ne feledd azonban, hogy akkumulátora néha töltést is igényel

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású

  • A kis méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 7,6 cm

  • Átmérő: 2 cm

  • Anyag: ABS

  • Szín: fekete

  • Akkumulátor: újratölthető

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • vízálló

  • egyszerű távirányítós gombos vezérlés

  • számtalan izgató funkcióval

 

Termék hátrányai:

  • az örömszerző  töltést igényel

Próbáld ki a Lovetoy izgató bugyiját vibrátorral! Add partnered kezébe az irányítást mondjuk egy mozizás alkalmával, vagy vonulj el a hálószobádba és kényeztesd saját magad!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!